Ben jij het ook beu om steeds boterhammen mee te nemen naar het werk? Hieronder vind je 2 lekker recepten die je handig kan mee nemen met de Food Jar van Kambukka!

De Food Jar houd je eten maar liefst 9 uur lang warm! Zo verlies je geen kostbare tijd tijdens je middagpauze. Je eten blijft lekker lang vers en via een ventiel kan je het stoom er aflaten om de druk te verlagen. Het is dan ook zeker een leuk kerstcadeau.

Ik nam de Food Jar al een paar keer mee naar het werk, mijn eten was altijd lekker warm, wat met deze koude dagen toch wel leuk is.

Gebakken rijst met groentjes

Servings 4

Ingredients
  

  • 3 Eieren
  • 200 gr Rijst
  • 100 gr Erwtjes en worteltjes uit blik
  • 100 gr Mais uit blik
  • 150 gr Kip

Instructions
 

  • Kook de rijst zoals vermeld op de verpakking
  • Bak ondertussen de kip mooi bruin en voeg vervolgens de groenten er aan toe
  • Als de rijst klaar is voeg je deze ook bij in de pan
  • Als laatste klop je de eieren even los in een potje en giet je het mengels over de pan, roer goed.

Tomatensoep met kip, prei en pasta

Prep Time 20 mins
Cook Time 10 mins
Servings 2

Ingredients
  

  • 1 Ui
  • 3/4 Prei
  • 1 Groentebouillonblokje
  • 50 gr Capellini
  • 100 gr Kip
  • 100 ml Tomatenpassata
  • 1000 ml Water

Instructions
 

  • Snij de prei en de ui in dunne ringetjes
  • Bak eerst de ui twee min en voeg er daarnaa de prei aan toe.
  • Snij de kip in kleine stukjes en bak mee in de pan met de ui en de prei.
  • Voeg als laatste de tomatensap toe aan de pan.
  • Verwarm 1000ml water en los hierin het bouillonblokje op.
  • Voeg alles + de cappellini toe aan het water en laat nog 4 minuten doorkoken.