Ben jij nog opzoek naar een leuk kerstcadeau voor een echte foodie, levensgenieter, amateurkok of bourgondiër? Hier vind je genoeg inspiratie voor de leukste kerstcadeaus!

De foodjar van Kambukka

De foodjar van Kambukka is het ideale cadeau voor foodies. Het houd je eten lekker vers en blijft het tot wel 6u lekker fris of warm. Ideaal voor een picknick op een warme zomerdag of een winterwandeling in de Ardennen.

De rascal gift box

Deze giftbox bevat super lekkere chilisauzen, een chunky tomaat salsa ideaal voor bij nacho’s en de lekkerste piccalilly voor bij de frietjes. En dit allemaal gemaakt op Belgische bodem! Een ideaal en vooral origineel kerstgeschenk dus!

Het boek “Pimp Your Food”

Zoek je een kerstcadeau voor een foodie die heel graag foto’s van het eten neemt? Wel dan is dit het ideale boek. In het boek leer je de basisvaardigheden om zelf de prachtigste foto’s te maken. En natuurlijk bevat het ook heel veel inspiratie.


De “Think Olivier” box van Think Tomato

De Think Olivier box het kerstcadeau voor pasta liefhebbers. In de box vind je maar liefst 4 potten Think Tomato tomatensaus en 500gr radiatori pasta gemaakt door Boer Olivier. Deze box is puur Belgisch, nog een reden te meer om dit als kerstcadeau aan te schaffen!


Het gift pack “Snippers & Tumblers

Een grote fan van Whisky? Met dit gift pack Snipper & Tumblers kan je zelf je eigen whisky maken! Een pack bevat 1 fles Snippers Whisky en 2 rebottled-glazen.